O Nama

Nekoć davno 2012. godine nastala je Udruga Kloto, iako priča počinje puno prije, kada je voditeljica udruge Lidija Kovač pokrenula mali slatki alternativni dućan 1994. godine. Malo po malo, dućan se punio različitim predmetima – od glazbenih CD-a do nakita, te je naposljetku prerastao u Udrugu Kloto. Pitate se zašto naziv Kloto? Pa, voditeljica i osnivačica udruge je diplomirala na TTF-u dizajn tekstila i odjeće, a ujedno voli i grčku mitologiju pa je tako pronašla poveznicu između svog zanimanja i ljubavi prema simbolici. Dakle, u grčkoj mitologiji postoje postoje 3 sestre, božice sudbine, koje također predstavljaju tri faze života svake žene: djetinjstvo, zrelu dob i starost. Srednja sestra, zrela žena, odlučivala je o dužini niti života svakog pojedinog smrtnika, najstarija sestra, starica, rezala je tu nit, a najmlađa, djevojčica Kloto, tkala je tu nit života. Tako i ovaj kreativni tim koji se krije pod tim nazivom svakodnevno radi kako bi Vama donio malo čarolije originalnim i unikatnim predmetima koji su izrađeni s posebnom pažnjom i puno ljubavi. Zakoračite s nama u svijet čudesa!

Pronađite nas!