Nakit i Ukrasi< Naušnice

Naušnice su prisutne od početka ljudske povijesti bilo kao sredstvo uljepšavanja, vjerske pripadnosti ili staleža po cijelom svijetu. Danas su općenito prihvaćene kao svakodnevni dekorativni nakit koji nose muškarci kao i žene, djeca i odrasli. Nose se u svim prilikama, dnevnim, poslovnim ili svećanim, te ih ima sitnih decentnih ili visećih koje se zavodljivo njišu na ušima. U svekom slućaju, svaka je malo umjetničko djelo.

Klipse od epoxy smole

Imamo i naušnice za one koji nemaju probušene uši - klipse! Napravljene su od polimerne gline i izgl..

Male naušnice od epoxy smole

Male viseće i sitne naušnice u medaljonu ili na iglici, sa zanimljivim motivima, bit će onaj decentn..