Nakit i Ukrasi> Prstenje

Taj savršeni krug, koji je obilježavao kraljeve i gospodu, ali i običan puk, bilo da pokažu svoju pripadnost jedni drugima ili možda nekom tajnom društvu. Koji god bio razlog, svi ga nosimo u nekom periodu svog života i svima nam na neki način i obilježi taj tjek vremena. Materijali od kojeg su napravljeni su razni, tehnike su različeite, a motivi maštoviti i originalni, te su veličine univerzalne. Tko zna, možda baš kod nas nađete onaj za kojim ste tragali cijeli svoj život...

Prsten Frida Khalo

Prsten inspiriran neponovljivom Fridom Khalo idealan je za sve one štovateljice lika, djela i simbol..

Prsten od filca Medo

Presladak prsten sa obrisom glave medvjedića, sa mašnicom i gumbićem ili srćekom je idealan za sve o..

Prstenje od aluminija

Stiglo je i prilagodljivo, vrlo moderno prstenje od aluminija. Ako volite pročišćene linije, jednost..

Prstenje od epoxy smole

Maštovito prstenje u raznim oblicima i bojam od epoxy smole su zaštitni znak naše Agibagi i mi smo j..

Prstenje od epoxy smole i boja

Stiglo nam je novo prstenje iz čarobnog ateljea Malefice Crafts i to sa novim motivima i bojama! Vel..

Prstenje od frkane žice

Stiglo je i novo prstenje u zahtjevnoj tehnici frkanja žice! Ovaj put imamo i u dvije boje, a svaki ..

Prstenje od polikarbonata

Stiglo je i novo prstenje od polikarbonata omotanog koncem i vunom. Idealan je za one koje vole upeč..

Prstenje od polimerne gline

Preslatko prstenje od polimerne gline, što na lijepim metalnim rozetama, a nešto od čistog fima. Bez..