Nakit i Ukrasi> Prstenje

Taj savršeni krug, koji je obilježavao kraljeve i gospodu, ali i običan puk, bilo da pokažu svoju pripadnost jedni drugima ili možda nekom tajnom društvu. Koji god bio razlog, svi ga nosimo u nekom periodu svog života i svima nam na neki način i obilježi taj tjek vremena. Materijali od kojeg su napravljeni su razni, tehnike su različeite, a motivi maštoviti i originalni, te su veličine univerzalne. Tko zna, možda baš kod nas nađete onaj za kojim ste tragali cijeli svoj život...

Pratenje sa staklenom kupolom

Još jedna varijanta prstenja sa staklom i bojom, ovaj puta sa bazom u obliku cvijeta. Baza je metal,..

Prsen od aluminija sa sedefom i bakrom

Sedef, unutarnji sloj ljušture školjkaša i puževa, građen od minerala i organskih tvari jasno nam da..

Prsten od aluminija i ahata

Zanimljiv prsten od aluminija sa malim ahatom i komadićem rozok filca, bit će veseli ukras na Vašoj ..

Prsten od filca Medo

Presladak prsten sa obrisom glave medvjedića, sa mašnicom i gumbićem ili srćekom je idealan za sve o..

Prsten sa slikom

Stiglo nam je i prstenje sa slikama Hogwartsa, Malog princa i Jack i Sally. Sama površina slike je o..

Prsten Šuma Striborova

Za dozu šumske magije, duhova biljaka i vila koji žive u njoj ~ uzmi mahovinasti ahat! Njegova energ..

Prstenje Mandala

Nježno prstenje sa malom mandalom ispod staklene kupole, idelno je za sve one koje vole tu nježnost ..

Prstenje od aluminija

Stiglo je i prilagodljivo, vrlo moderno prstenje od aluminija. Ako volite pročišćene linije, jednost..