Nakit i Ukrasi> Prstenje

Taj savršeni krug, koji je obilježavao kraljeve i gospodu, ali i običan puk, bilo da pokažu svoju pripadnost jedni drugima ili možda nekom tajnom društvu. Koji god bio razlog, svi ga nosimo u nekom periodu svog života i svima nam na neki način i obilježi taj tjek vremena. Materijali od kojeg su napravljeni su razni, tehnike su različeite, a motivi maštoviti i originalni, te su veličine univerzalne. Tko zna, možda baš kod nas nađete onaj za kojim ste tragali cijeli svoj život...

Pratenje sa staklenom kupolom

Još jedna varijanta prstenja sa staklom i bojom, ovaj puta sa bazom u obliku cvijeta. Baza je metal,..

Prsten Frida Khalo

Prsten inspiriran neponovljivom Fridom Khalo idealan je za sve one štovateljice lika, djela i simbol..

Prsten od filca Medo

Presladak prsten sa obrisom glave medvjedića, sa mašnicom i gumbićem ili srćekom je idealan za sve o..

Prstenje Mandala

Nježno prstenje sa malom mandalom ispod staklene kupole, idelno je za sve one koje vole tu nježnost ..

Prstenje od aluminija

Stiglo je i prilagodljivo, vrlo moderno prstenje od aluminija. Ako volite pročišćene linije, jednost..

Prstenje od bakra i mesinga

Jednostavno autorsko prstenje od bakra ili mesinga, privlači svojom originalnošću. Možete nositi 1 i..

Prstenje od epoxy smole

Maštovito prstenje u raznim oblicima i bojam od epoxy smole su zaštitni znak naše Agibagi i mi smo j..

Prstenje od epoxy smole i boja

Stiglo nam je novo prstenje iz čarobnog ateljea Malefice Crafts i to sa novim motivima i bojama! Vel..