Nakit i Ukrasi> Prstenje

Taj savršeni krug, koji je obilježavao kraljeve i gospodu, ali i običan puk, bilo da pokažu svoju pripadnost jedni drugima ili možda nekom tajnom društvu. Koji god bio razlog, svi ga nosimo u nekom periodu svog života i svima nam na neki način i obilježi taj tjek vremena. Materijali od kojeg su napravljeni su razni, tehnike su različeite, a motivi maštoviti i originalni, te su veličine univerzalne. Tko zna, možda baš kod nas nađete onaj za kojim ste tragali cijeli svoj život...

Prsten Frida Khalo

Prsten inspiriran neponovljivom Fridom Khalo idealan je za sve one štovateljice lika, djela i simbol..

Prsten Maca

Prsten koji ima malu crnu macu na površini od 3 cm. Napravljena je od polimerne gline i dolazi sa bi..

Prsten Mali princ

Lik iz predivne priče, bio je inspiracija za prsten napravljen od polimerne gline. Promjera 3 cm, po..

Prsten od aluminija i ahata
70.00HRK 100.00HRK

Zanimljiv prsten od aluminija sa malim ahatom i komadićem rozok filca, bit će veseli ukras na Vašoj ..

Prsten od filca Medo

Presladak prsten sa obrisom glave medvjedića, sa mašnicom i gumbićem ili srćekom je idealan za sve o..

Prsten od mesinga i bisera

Jednostavan, a opet tako elegantan prsten čistih linija od mesinga sa biserom. Nosiv u svim prilikam..

Prsten od oslikanog drva

U ponudi imamo i ručno oslikano drveno prstenje. Motivi su vrlo živi i veseli, pa izaberite svoj, a ..

Prsten od valovitog mesinga

Za ljubiteljice autorskog prstenja od mesinga, imamo prstenje od valovitog mesinga. Zanimljiv i pose..