Odjeća> Suknje

Ovo je onaj dio ženske osobnosti koju sve mi imamo, ali neke je nerado pokazuju iz raznih opravdanih, ali velikom većinom neopravdanih razloga- suknje i haljine.

Ove suknje  su uglavnom proizvedene kao rezultat vrijednih ruku naših članica. Svi modeli kojima je naveden proizvođač se mogu naručiti u svim veličinama, pa čak i drugim kombinacijama materijala i boja (naravno, ako su dostupne). Vrijeme izrade je , ovisno o zahtjevnosti modela, ali u principu od par dana do 1 tjedan.

Naravno, otvoreni smo i za Vaše želje, pa budite maštovite i dođite da ostvarimo neke od Vaših snova!

Gusarska suknja sa crvenom podsuknjom

Ljeto obićno podsjeća na more i gusare, pa imamo i suknju koja ide u taj stil- crveno crna duga sukn..

Roza suknja

Još jedna suknja iz Talya ateljea- nježno roza od ugodnog pamuka sa ukrasnim zipom. Lagano zvonasta ..