Odjeća> Suknje

Ovo je onaj dio ženske osobnosti koju sve mi imamo, ali neke je nerado pokazuju iz raznih opravdanih, ali velikom većinom neopravdanih razloga- suknje i haljine.

Ove suknje  su uglavnom proizvedene kao rezultat vrijednih ruku naših članica. Svi modeli kojima je naveden proizvođač se mogu naručiti u svim veličinama, pa čak i drugim kombinacijama materijala i boja (naravno, ako su dostupne). Vrijeme izrade je , ovisno o zahtjevnosti modela, ali u principu od par dana do 1 tjedan.

Naravno, otvoreni smo i za Vaše želje, pa budite maštovite i dođite da ostvarimo neke od Vaših snova!

Suknja punog kruga od lana

Ova prekrasne suknja je napravljena od 2 puna kruga od tankog lana i savršeno se vrti u plesu, ali i..

Dječje suknje

1) Night Sky Kids - Suknjica od tila s otisnutim reflektirajućim zvjezdicama, ukrašena unikatno oboj..