Annhilator

Product Code: Annhilator

U nedelju 11. studenoga 2018. u zagrebački Boogaloo dolaze kanadske thrash metal legende Annihilator u sklopu svoje turneje „A Tour For The Demented 2018“ na kojoj promoviraju svoj posljedni album „For the Demented“.Annihilator su osnovani 1984. godineod strane pjevača, gitarista, basista, tekstopisca, inženjera, producenta, miksera i masteringa inženjera Jeffa Watersa i bivšeg pjevača Johna Batesa. Slove za najkvalitetniju i najuspješniju heavy metal grupu iz Kanade, prodali su više od tri milijuna albuma širom svijeta, zanimljivo je da je većina njihove prodaje izvan domovine benda. Uz Sacrifice, Voivod i Razor, Annihilator tvore "Big 4" kanadskog thrash metala.

Annihilator su objavili šesnaest studijskih albuma i prošli kroz mnoge promjene u postavi. Waters je jedini preostali originalni član koji je ostao u bendu. Prva dva studijska albuma Annihilator „Alice in Hell“ (1989) i „Never, Neverland“ (1990) smatraju se za jedne od najboljih i najutjecajnih kanadskih heavy metal albuma. Njihovih kasniji albumi, uključujući i njihov treći, „ Set the World on Fire“ (1993) također su primili visoke pohvale od kritičara i postigli uspjeh u Europi i Japanu. Njihov posljednji studijski album „For the Demented“ objavljen je 3. studenog 2017. Početak koncerta je najavljen u 19:30 sati, a cijena ulaznice iznosi 130 kn do 01. veljače, od 02. veljače će ulaznice koštati 150 kn, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 170 kn.

Annhilator