Trivium

Product Code: Trivium

U nedelju 01. travnja će u zagrebačkoj Tvornici Kulture nastupiti američki Trivium, jedan od trenutno najzanimljivih bendova na metal sceni. Trivium dolaze iz Orlanda na Floridi, SAD i djeluju od 1999. godine. Poznati su po svojoj stilskoj mješavini heavy metala, metalcorea, thrash metala i melodičnog death metala. Svoj prvi album „Ember to Inferno“ su objavi 2003. godine za manej poznatu diskografsk kuću Lifeforce. 2004. potpisuju za prestižnu diskografsku kuću Roadrunner i za njih objavljuju osam albuma i dvadesetak singlova. Do sada su prodali više od milijun albuma diljem svijeta. Posljednji album „The Sin and the Sentence“ je objavljen 20. listopada 2017. U Zagrebu će nastupiti u sklopu svoje europske turneje u nedelju 01. travnja u dvorani Tvornica Kulture. Kao posebni gosti na ovoj turneji dolaze i hardcore thrash metalci Power Trip iz Texasa koji promoviraju svoj drugi album „Nightmare Logic“ i britanski death metalci Venom Prison koji promoviraju svoj prvi album „Animus“. Početak koncerta je najavljen za 19:30 sati, a cijena ulaznica iznosi 160 kn do 01. prosinca, 190 kn od 02. prosinca i 210 kn na dan koncerta.

Početak koncerta je najavljen u 19:30 sati, a cijena ulaznice iznosi 190 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 210 kn

Trivium