Nakit i Ukrasi> Prstenje

Taj savršeni krug, koji je obilježavao kraljeve i gospodu, ali i običan puk, bilo da pokažu svoju pripadnost jedni drugima ili možda nekom tajnom društvu. Koji god bio razlog, svi ga nosimo u nekom periodu svog života i svima nam na neki način i obilježi taj tjek vremena. Materijali od kojeg su napravljeni su razni, tehnike su različeite, a motivi maštoviti i originalni, te su veličine univerzalne. Tko zna, možda baš kod nas nađete onaj za kojim ste tragali cijeli svoj život...

Prsten Maca

Prsten koji ima malu crnu macu na površini od 3 cm. Napravljena je od polimerne gline i dolazi sa bi..

Prsten od aluminija i ahata
70.00HRK 100.00HRK

Zanimljiv prsten od aluminija sa malim ahatom i komadićem rozok filca, bit će veseli ukras na Vašoj ..

Prsten od filca Medo

Presladak prsten sa obrisom glave medvjedića, sa mašnicom i gumbićem ili srćekom je idealan za sve o..

Prsten od gume

Još jedna varijanta prstenja od gume, ovaj put sa piersom. ..

Prsten od oslikanog drva

U ponudi imamo i ručno oslikano drveno prstenje. Motivi su vrlo živi i veseli, pa izaberite svoj, a ..

Prsten sa cvijetićem

Nježan i decentan, prsten sa malenim cvijetom bazge ili sjemenkom maslačka, bit će lijep ukras ..

Prsten sa slikom

Stiglo nam je i prstenje sa slikama Malog princa. Sama površina slike je okrugla i promjer joj je 2 ..

Prstenje Mandala
30.00HRK 40.00HRK

Nježno prstenje sa malom mandalom ispod staklene kupole, idelno je za sve one koje vole tu nježnost ..