Nakit i Ukrasi> Prstenje

Taj savršeni krug, koji je obilježavao kraljeve i gospodu, ali i običan puk, bilo da pokažu svoju pripadnost jedni drugima ili možda nekom tajnom društvu. Koji god bio razlog, svi ga nosimo u nekom periodu svog života i svima nam na neki način i obilježi taj tjek vremena. Materijali od kojeg su napravljeni su razni, tehnike su različeite, a motivi maštoviti i originalni, te su veličine univerzalne. Tko zna, možda baš kod nas nađete onaj za kojim ste tragali cijeli svoj život...

Prsten Frida Khalo

Prsten inspiriran neponovljivom Fridom Khalo idealan je za sve one štovateljice lika, djela i simbol..

Prsten Maca

Prsten koji ima malu crnu macu na površini od 3 cm. Napravljena je od polimerne gline i dolazi sa bi..

Prsten Mali princ

Lik iz predivne priče, bio je inspiracija za prsten napravljen od polimerne gline. Promjera 3 cm, po..

Prsten od aluminija i ahata
70.00HRK 100.00HRK

Zanimljiv prsten od aluminija sa malim ahatom i komadićem rozok filca, bit će veseli ukras na Vašoj ..

Prsten od filca Medo

Presladak prsten sa obrisom glave medvjedića, sa mašnicom i gumbićem ili srćekom je idealan za sve o..

Prsten od gume

Još jedna varijanta prstenja od gume, ovaj put sa piersom. ..

Prsten od metala

Autorski prsten od metala, sa detaljima koji mu mjenjaju strukturu od običnog komada metala u elegan..

Prsten od oslikanog drva

U ponudi imamo i ručno oslikano drveno prstenje. Motivi su vrlo živi i veseli, pa izaberite svoj, a ..