Nakit i Ukrasi> Prstenje

Taj savršeni krug, koji je obilježavao kraljeve i gospodu, ali i običan puk, bilo da pokažu svoju pripadnost jedni drugima ili možda nekom tajnom društvu. Koji god bio razlog, svi ga nosimo u nekom periodu svog života i svima nam na neki način i obilježi taj tjek vremena. Materijali od kojeg su napravljeni su razni, tehnike su različeite, a motivi maštoviti i originalni, te su veličine univerzalne. Tko zna, možda baš kod nas nađete onaj za kojim ste tragali cijeli svoj život...

Autorski prsten od mjedi

Još jedan od autorskog prstenja iz majstorskog ateljea- prsten od bakra sa zanimljivim rješenjem koj..

Prsten Bubamara

Znak proljeća je svakako najslađa buba i to ona Mara, pa evo, tu je i prsten sa jednom takvom naprav..

Prsten Cimet i klinčići

Pravi zimski prsten koji i miriši na zimu, cimet i klinčići da zagriju oko srca, a izmame osmjeh. ..

Prsten Maca

Prsten koji ima malu crnu macu na površini od 3 cm. Napravljena je od polimerne gline i dolazi sa bi..

Prsten od aluminija i ahata
70.00HRK 100.00HRK

Zanimljiv prsten od aluminija sa malim ahatom i komadićem rozok filca, bit će veseli ukras na Vašoj ..

Prsten od filca Medo

Presladak prsten sa obrisom glave medvjedića, sa mašnicom i gumbićem ili srćekom je idealan za sve o..

Prsten od frkane žice

Stigao je i novi prstenj u zahtjevnoj tehnici frkanja žice! Ovaj put imamo i u dvije boje,..

Prsten od lak kože

Jednostavan prsten od crne lak kože sa metalnim dodatcima, bit će zgodan ukras na prstu. ..