Odjeća< Haljine

Želite biti ženstveni, elegantni, zavodljivi, originalni?

Zato su tu haljine, taj odjevni predmet koji toliko može napraviti u određenom trenutku za svoju vlasnicu, bilo da je trebate za svakodnevne poslovne obaveze, šetnju gradom, noćni izlazak, putovanje ili svečane prigode.

Ove  haljine su uglavnom proizvedene kao rezultat vrijednih ruku naših članica. Svi modeli kojima je naveden proizvođač se mogu naručiti u svim veličinama, pa čak i drugim kombinacijama materijala i boja (naravno, ako su dostupne). Vrijeme izrade je , ovisno o zahtjevnosti modela, ali u principu od par dana do 1 tjedan.

Naravno, otvoreni smo i za Vaše želje, pa budite maštovite i dođite da ostvarimo neke od Vaših snova!

Haljine na preklop
310.00HRK 560.00HRK

Praktična preklopna haljina od pamučnog kepera koje se može kombinirati sa zanimljivim nakitom, jakn..

Haljine sa resama