Rhapsody of fire

Product Code: Rhapsody of fire
110.00HRK 130.00HRK

RHAPSODY OF FIRE NAPOKON DOLAZE U HRVATSKU U SRIJEDU 11. 03. 2020. U ZAGREBAČKI BOOGALOO CLUB

AKCIJSKA CIJENA ULAZNICE 110 KN DO PONEDELJKA 13.01.2020.! OD UTORKA 14.01.2020. ĆE ULAZNICE KOŠTATI 130 KN!

Legendarni talijanski power metal bend Rhapsody of Fire premijerno će nastupiti u Hrvatskoj 11.03.20120.u zagrebačkom Boogaloo Clubu! Bend će nas posjetiti u sklopu europske turneje koja će obuhvatiti brojna mjesta na kojima Rhapsody of Fire dugo ili nikad nisu svirali. Osim što će im ovo biti prvi dolazak u Hrvatsku, fanove će obradovati i činjenica da Rhapsody of Fire 2020. godine obilježavaju 20. godišnjicu izdavanja svog kultnog albuma „Dawn of Victory“, te s pravom očekujemo izvrsnu set listu i power metal spektakl godine. Rhapsody Of Fire su osnovani 1993. godine u Trstu pod nazivom Thundercross. Ime je ubrzo promijenjeno u Rhapsody, da bi ga 2006. godine bili prisiljeni promjeniti u Rhapsody of Fire zbog autorskih prava. Rhapsody of Firesu do sada snimili ukupno 12 albuma, a posljednji je „The Eight Mountain“ objavljen ove godine za AFM Records. Iza njih su brojni hitovi, rasprodani koncerti i vojska obožavatelja, a i na našem području ima ih dosta. Aktualni sastav benda čine pjevač Giacomo Voli, gitarist Roberto De Micheli, klavijaturist Alex Staropoli, basist Alessandro Sala i bubnjar Manu Lotter.
Početak koncerta je najavljen za 20 sati a cijena ulaznice iznosi 110 kn do ponedeljka 13.01.2020., 130 kn od utorka 14.01.2020. i 150 kn na dan koncerta.

Rhapsody of fire