In flames

Product Code: In flames

LEGENDARNI ŠVEDSKI METALCI IN FLAMES DOLAZE U SRIJEDU 13.05.2020. U ZAGEBAČKI BOOGALOO U SKLOPU TURNEJE POVODOM 30 GODINA POSTOJANJA I PROMOVIRANJA NOVOG ALBUMA »I, THE MASK«

Legendarni švedski metalci In Flames dolaze u srijedu 13.05.2020. u zagrebački Boogaloo Club u sklopu svoje svjetske turneje s trenutnim studijskim albumom “I, Mask” i 30 godina djelovanja, a obećavaju concert sa hitovima iz cijele karijere.

In Flames spadaju u najutjecajnije i najvažnije metal bendove posljednjih desetljeća. Od svog osnivanja 1990. godine u Geteborgu, grupa se razvija i beskompromisno slijedi svoju viziju, nadogradili su svoj melodični death metal sa ranog razdoblja u osebujan, originalan stil predstavljen na trinaest studijskih albuma, uključujući “The Jester Race” (1996), “Clayman” (2000), “Reroute to Remain” (2002), “Come Clarity” (2006), “Sense of Purpose” (2008), “Sounds of Playground Fading” (2011), “Siren Charms” (2014) i posljednji, “I, The Mask” koji je snimljen u Los Angelesu s producentom Howardom Bensonom i objavljen 1. ožujka 2019.

Album “I, The Mask” postigao je ogroman uspjeh i dospio na broj 1. u Švedskoj, Americi i Austriji, broj 2. u Njemačkoj,….

In Flames su uzor mnogim poznatim rock i metal glazbenicima, prodali su više od tri milijuna albuma, a sa svakom novim albumom njihova popularnost raste I širi se zemaljskom kuglom.

In Flames su poznati po svojim fantastičnim koncertima i jedna su od najpoželjnijih metal atrakcija. Nekoliko su puta prešli ocean, nastupajući sa Slayer, Judas Priest, Avenged Sevenfold, Disturbed, itd., kao i nastupali na velikim festivalima poput Ozzfest, Download Festival, Nova Rock, Gigantour, Hellfest, Metalcamp, MetalDays,….

Devet godina nakon sjajnog koncerta u u prepunom Boogaloo Clubu se švedski metal prvaci vraćaju na “mjesto zločina” u srijedu 13. 05.2020. sa svojim najboljim pjesmama i vrlo nezaboravnim showom - 'In Flames We Trust'!

Početak koncerta je najavljen za 19:30 sati

In flames